Kontakt

Roller Grill Sklep
ul. Popiełuszki 26,
85-863 Bydgoszcz,
woj. kujawsko-pomorskie,
tel. +48 513 033 401,
e-mail: info@rollergrillsklep.pl

Wędzarnie

Dlaczego wędzenie na zimno? Wielcy Szefowie Kuchni rekomendują 3 fazy w procesie wędzenia: zasalanie, suszenie i owędzanie. Ostatnie stadium jest przeprowadzane w niskiej temperaturze aby wyeliminować nadmiar wody, bez wysuszania produktu lub sprawiania aby stał się chrupki. Dym jest produkowany poprzez wolne wypalanie trocin dębowych, które później są chłodzone w piecu wędzarniczym aby dostarczyć równego rozłożenia dymu. Używajcie naturalnych trocin aby uwędzić ryby (łosoś, pstrąg, węgorz, śledź, itp.), skorupiaki (homar, langusta, małże, itp.), mięso (piersi kaczki, filet mignon, itp.), inne przysmaki (kiełbaski, bekon, szynka, itp.) za bardzo korzystną cenę!

Nie znaleziono produktów spełniających podane kryteria.

Sklep internetowy Shoper.pl